Свържете се с нас
0877155145

За нас

НАСЛЕДСТВОТО.BG 

или "Културната съкровищница на България" е издателство посветено на издаването на печатни и електронни издания, с изключително висока културна стойност за България. Ние обединяваме и желанието на всички хора, които искта да видят България в една позитивна и градивна светлина.

НАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ

Всички финансови средства генерирани от търговската дейност на нашето дружество се реинвестират в откриването, издаването, съхраняването и популяризирането на издания с висока културна стойност за българския народ. С всяка направена покупка от Вас печели нашата култура.

НАШАТА МИСИЯ Е ДА

спасим, съхраним и популяризираме българското културно наследство. Бъдем един от водещите издатели на луксозни албуми, книги и списания с висока културна стойност за българския народ. Предоставим високо качеството на услугите и продуктите, които предлагаме на достъпна цена. Направим тези тясно специализирани познания достъпни за широката публика. Обединим всички българи, които имат сърце, душа и очи за културните съкровища на нашия народ.

Ние вярваме, че ще успеем да възстановим изгубените културни съкровища на България, за да изтупаме прахта от своето национално самочувствие, защото един народ е толкова голям, колкото големи са културните му постижения и единствено и само, всички заедно, бихме успяли в този свят изпълнен с предизвикателства. 

НАШАТА ВИЗИЯ Е ДА

стигенем до всяко кътче на България и на всяко място извън нея, където има родолюбиви българи, чрез продуктите и услугите, които предлагаме. Успеем да създадем много нови работни места за хора със специални потребности и нужди, за да се чувстват значими и пълноценни. Предложим сувенири на чуждите туристи (и не само) направени в България от българи, които са достатъчно качествени и представителни за облика на нацията ни. Създадем усещането в чужденците за един наистина стойностен народ, който заслужава да бъде ценен и уважаван. Разширим кръга от съмишленици, които споделят нашите виждания, за да растем по-големи и по-силни заедно.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ ДО МОМЕНТА


Сравнение на продукти