Свържете се с нас
0877155145

Дарения

При закупуване на изделие от нашия онлайн магазин nasledstvoto.com Вие реално правите дарение към нас, защото събраните средства от продажбите отиват за откриване, опазване, съхранение и полуляризиране на българското културно наследство. В частност българската народна шевица и българското везбено изкуство. 

С други думи генерираните средства от продажби през сайта отиват за финансиране на нови проекти свързани с издирването на издания с изключителна културна стойност за българския народ, които екип от специалисти и професионалисти обработват с най-новите технологии, за да ги представим на широката публика в техния блясък и величие. Често даряваме своите печатни издания на Библиотеки, Народни Читалища, Училища, Детски градини и други средища на културата, за да стигнем до всяко едно кътче на нашата родина. Не са малко и случаите, когато участваме в международни търгове за закупуване на реликви (пана от сглобени части на носии) от XIX век, които си прибираме у дома. Тях датираме, регистрираме като движими културни ценности, а където се налага и реновираме, за да може по-късно да пътуват безвъзмезно (музеите не плащат за пътуващата експозицията) из музеите на България. Ние се сремим да бъдем близо до Вас и реално да Ви покажем как разходваме средставата от Вашата подкрепа под формата на покупка. 

Даренията, които бихме приели са единствено антикварни книги и пана с български народни шевици от XIX - XXв., които да реновираме и използваме като експонати за нашите пътуващи из страната изложби. 

Не бихме отказали и Вашата интелектуална подкрепа във формата на контакти в други държави с издателства (и не само в тази насока), които проявяват желание да популяризират културното наследство на България. Както се казва "две глави мислят повече от една", а представете си ако главите са легион, посветен на една национална кауза без намесата на политици и партии. Една чиста и свята кауза за всички нас, които имаме очи, сърце и душа в името на чисто нашето си, Българско! 

Ние всички заедно правим възможно нещатата да се случват. 
"Ръка, която дава, тя никога не обеднява!" 

Сравнение на продукти